Första träningen

Jag gjorde första träningen sedan min skada igår. För er som missat har jag ramlat och fått en riktigt rejäl stukning med lite smällar på ledbanden, så gör rätt ont när jag rör den. Men igår så tog jag mig ett pass på Tintin, det kändes riktigt bra. Han var mycket fin och galoppen blir bara bättre och bättre.  Känns roligt inför SM att grejor börjar hända men blir så less att inför varje stor tävling så ska jag göra illa mig, spelar ju inte roll haha. 

Dock när jag hoppade av kände jag att det gjorde jäkligt ont i foten, men skit samma. Haha men det får gå som det går, förhoppningvis går det till sig! Saknar mina fina! 


Jag o tiny

Åkte ut till moa igår och red tiny då moa har gjort illa foten och inte kan rida Tiny. är alltid lika kul att rida Tiny, Tror att många tror att han är lättriden bara för att han och Moa är så duktiga. Men där har ni som tror det helt fel. Han är faktiskt en ganska svår riden häst. Minst lika jobbigt att rida honom som det är att rida Qp tex ;) 
 
Jobbade mycket med galoppen och sammling. Gick faktiskt bra, men blir ju betydligt annorlundare ridning än vad jag är van att göra med QP. Extra kul var att jag lyckades byta galopp bra även i mitt svåra varv, där jag blir sne. Var ett tag sedan jag red tiny också, å jäklar vad fin han har blivit i galoppen. Men tanke på hur han var för ett halvår sedan. 
 
ELIN
 
Film från fiffi träningen

Min stall kompis Anette var snäll och filmade när jag och QP tränade. Tack för det ! :D
 
 

R.I.P Sartorius

Igår fick en gammal barndoms häst somna in. Fina lilla storis som lärt en massor och varit en riktig vän. Han har verkligen haft turen att haft ett toppen liv med fina människor runt sig. Sänder en tanke till Carro, aldrig kul att vara tvungen att ta bort sin häst:( 
 
 
Tänk vad åren går! 
 
FIna storis!
 
Det bästa som fanns enligt storis! :)
 
Vila i frid gammle vänn! 

bilder från igår


Fiffi träning

Ja, igår var det dags för fiffi träning. Lastningen gick helt okej idag bara det att han fastnade lite i transporten och fick lite panik men det gick bra. Körde transport för första gången också! Var lite små nervös att jag skulle köra dåligt så Qp skulle bli olycklig. Men det gick så bra så. 
 
Första passet så blev det en massa flyttande på kroppsdelar. Gjorde mycket skänkelvikningar till Qps förfäran.. Men han skötte sig bra, iaf åt ena hållet åt andra så sparkade han mot skänkeln och gick i mot hela tiden. Men efter några diskutioner så gav han med sig. Måste börja bli hårdare mot honom och inte tillåta att han gör sånt. För varje månad som går blir han bara större och större och sånna saker vill man inte ta igenom när han har blivit större både i kroppen och åldern. 
 
Galopperade även lite på slutet. Fick några bra fattningar även i vänster varv. Men jag måste lära mig att låta han vara när han går bra och inte vara en barnvakt åt han hela tiden. Men det är svårt att lägga ifrån sig gammla vanor.  Passet kändes iaf bättre än vad jag trode det skulle göra med tanke på hur lite han har gått osv. 
 
Pass nummer två som jobbade vi vidare på att flytta. Massa rumpa! Åt ena hållet går det hur bra som helst men andra är han lite bråkigare i men tyckte att det var lättare att flytta han nu på eftermiddags passet. Fortsate även med galoppen och det börjar bli bättre. Men jag tycker att det går så fort fast det tydligen inte gör det. Och såklart ska jag vara där å pilla hela tiden. ajabaja elin!
 
Men jag är nöjd med träningen. Känns som jag har fått lite motivation nu. Det var precis vad vi behövde!
Var en kille med lite träningsvärk i morse iaf, men det är han inte ensam om. Matte är bra öm i kroppen hon med ;) 
 
Möttes av en skada lilleman idag också, köttat upp en bit av sin överläpp.. så nu väntas det på att vet ska komma ut. Han har verkligen gått och blivit en oturs häst. Annars står det en eventuell skritt tur med Qp, men är storm varning i sundsvall idag så vi får se, han kanske får vila istället. 
 
ELIN
 
Jag och Qp igår på träningen!
 
 

Today

Fixade klart allt i stallet innan jag tog in qp för en ridtur. Red över till mink och red runt på vägarna i skogen där. Blev en hel del trav och lösgörande. Men han var väldigt spänd idag och skulle flyga i luften för det mesta. Lite nya vägar så kan vara det som hade mycket med saken att göra.
 
Lyckades bättre med änster galopp idag än igår. Idag fattade han nästan på engång. Men kommer bli två jobbiga pass i morgon men tanke på hur han kändes idag. Verkligen som en kloss i bogarna. Sen att min nacke helt har spårat ut lär ju inte hjälpa heller ;)
 
När vi kom hem så tog jag och snabb duschade Qp , så han slipper se ut som en dammoln när vi ska åka och träna i morgon. Tror han tyckte det var ganska mysigt endå, även fast det var lite läskigt när jag skulle skölja ut svansen med vatten slangen. Fastnade även en jätte sten i hoven på Qp idag när vi var på väg hem. Han började halta som en tok. Fick stå ett tag och peta med spåren så tillslut så fick jag lösen den. Så hoppas att den inte hann göra nån skada. Men han gick bra sen när jag fått ut den.'
 
 
ELIN
 
 

Lek med Qp

 
Lekte lite med qp i hagen då han endå hade tappat skon så vi kunde ju inte göra så mycket annat;)
 
 
 

Träning och skola

Nu är jag klar med dagen, nyss ridit Tintin på banan och det gick väldigt bra. Tränade samling i form av många olika tempoväxlingar och stora blandat med små volter för att sätta honom på rumpen. Vill verkligen att han ska samla sig och för att de ska ske måste han få gå på i sitt tempo och drivas fram i samlingen. 

I helgen är det Fiffi Blomqvist clinic och jag kan inte vara med, typiskt. Jag jobbar på söndagen och har ingen möjlighet att byta bort. Hade varit roligt att testa träna för Fiffi, har hört att hon ska vara bra. Men har Jonna Eriksson clinic 22-23 september och SM två helger efter det så får väl nöja mig med dom två eventen!Snart ser det ut såhär igen, jag vill inte ha snöööö.

vart tar tiden vägen ?

Hohoho bloggen, här ekar det tomt! Jobbat som en tok dom senaste dagarna så inte hunnit med att blogga, knappt motionerat min häst. På söndag är det träning för Fiifi, är sjukt pepp fast vet inte om jag kan säga att jag och qp är i form. Aja, vi får ta det som det kommer ! 
 
Just nu går alla hästarna i varsin hage. Lilleman står i sjukhagen, qp i lillhagen eftersom att han upptäckte att kompisen var en brud som luktar mumma just nu och Qp förvandlades till en hingst.. Fast han vet nog inte riktigt vad han ska göra igentligen, Lillen. 
 
Planen är att jag ska hinna rida en sväng nu, men vet inte hur det ska gå till. aja det löööser sig :) 
 
ELIN
 

Anmält och klart!

Nu har jag anmält mig till WRAS SM och jag är så peppad. En massa prispengar är det i några klasser och det är roligt att locka folk. Jag ska rida trail open och youth, horsemanship open, western riding open och youth. Ser verkligen fram emot alla klasser och tydligen ska det vara rikligt med folk på dom här tävlingarna. Wihooo! SM 2009 i Mullsjö med min förra tävlingsponny Jahua. Vi fick med oss ett SM-silver i horsemanship youth. 

Rymmling

Min häst har gått och blivit en rebell eller nått tror jag. Gör en massa hyss hela tiden. I natt bestämde han sig för att gå på upptäcks färd utanför hagen. Så han gick runt och strosade på gården som om att det var det naturligaste i världen. Och när han fick syn på mig så spetsade han öronen, såg överlycklig ut som bara han kan göra och skyndade sig fram till mig och tyckte sedan att nu matte ska vi gå in och äta mat! 
 
Han får en att bli så där glad av en lite sak bara. Han visar verkligen vad han tycker och tänker. Är han glad ja, då ser man det och är han sur då visar han det tydligt. Trode inte att jag skulle möta en häst som Qp efter Pony. Trode inte att jag skulle kunna tycka om en häst så mycket som jag tyckte om Pony. Men Qp börjar komma upp i samma nivå. Även fast han aldrig kommer kunna fylla ut tomheten efter Pony så fyller han upp en del och gör mig lycklig. 
 
ELIN
 
 

Inställd tävling och lite annat

Ja, som jag trode så blev tävlingen iställd. Och som alla år ska det vara en massa klagande på allt.. så tråkigt.. Var verkligen laddad inför denna tävling så blev lite besviken faktiskt. Men bara att ladda inför vårens tävlingar istället då. Önskar att jag bode söderut ibland.. händer lite mer där... 
 
I måndags red jag iaf upp på slåttis en sväng, Qp tyckte att det var mysigt att få komma ut i skogen. Blev lite galopp också vilket var poppis;) Mötte en travare som kördes på hemvägen och qp bryr sig inte ett dugg att den travar förbi. Han är så himmla skön min häst ibland. Saker som Pony hade blivit överpeppad på lyfter inte qp ett öga för. Är svårt att vänja om sig efter mer än 6 år tillsammans med en enda häst. 
 
I går blev det en barbacka tur i kvälls solen. Måste ju utmana ödet ibland, men det gick så bra så. Hur mysigt som helst. Satt och joggade en hel del på turen. Flyttade kroppsdelar och hade oss. Han vart riktigt mjuk och fin. Hade verkligen en bra känsla på den rid turen. Var en nöjd Qp och en nöjd matte som kom hem.
 
Idag har han fått vila. Fick sova inne med back on track så i morse när jag släppte ut hästarna så var han så nöjd. Lilleman var till farbror docktorn i dag.. Så nu får han stå i en liten sjukhage inne hos dom andra två hästarna. Nu håller vi tummarna för att han ska bli bättre! 
 
Imorgon vet jag inte hur jag ska göra. Beroende på min dags form så blir det kanske en ridtur innan jobbet. Men vågar inte säga hundra. Har en nerv i axeln som verkar ha hamnat i kläm så gör nåjävulska ont när jag lyfter armen lite. Men inte så ovanligt att jag får så, min nacke och rygg har en tendens till att krångla. Så förhoppningsvis är den bättre i morgon.
 
ELIN
 
Första gången jag red barbacka på Qp ;) nu har vi avklarat två lyckade försök;)

Live stream

Ni har väl inte missat att man kan titta på EM via datorn? http://equinestream.com/ här är adressen, och på www.ecqh.eu kan man hitta alla startlistor mm så vi kan hejja fram alla svenskar!

Norrlandsmästare x 3

Dagen har gåt över förväntat, började dagen med en vinst i horsemanship C. Han gjorde ett toppenmönster, lite små grejor vi skulle behövt korrigera men ändå nöjd med helheten. Sedan skulle vi inte i pleasuren, den som jag inte alls satsade på utan ville bara gå in och se vad han gjorde. Han har varit supershowsmart och gjort allt själv, men idag gick han som en klocka. Lyssnade på allt och det resulterade i en vinst. Vart superförvånad då det var riktigt bra ekipage med. 

Sedan var det westernriding och det gick bra, han gjorde bytena men jag gjorde lite ryttarmissar här och där. Men nu vet jag iallafall vad jag ska träna på och förbättra till WRAS SM. Sedan red vi en trail, det var en helt okej ritt men inte alls våran bästa. Vi slutade på en 5:e plats och det var en rätt placering. 

Allt som allt så blev jag Norrlandsmästare i pleasure, horsemanship och western riding samt Mästarnas mästare och tre stycken vinsttäcken, ett presentkort och en superfin blombukett rikare. /Moa

SM-medaljör och norrlandsmästare under en och samma vecka är inte så dåligt om jag får säga det själv. Jag har världens bästa och snällaste häst! 

smyg less

Ibland blir man bara så jäkla less... Imorgon är sista anmälnings dagen för tävlingen och Winns KM. Endast 7 stycken anmälda. Är riktigt tråkigt med tanke på ett det lär bli ännu en inställd tävling pga för få anmälda. Samma sak förra året. Riktig tråkigt.. 
 
Mest irreterad blir jag på alla som sitter och gnäller och tjatar om att vi ska anordna tävlingar och träningar och när väl folk har lyckats fixa nått sånt, då så ska man inte vara med plötsligt. Det är verkligen synd. Mycket snack och lite verkstad om man säger så. Nästan så man börjar bli van ;) 
 
Men för att inte ara allt för bitter så håller jag tummarna för att folk sätter sig och anmäler sig ikväll så vi får en tävling iaf. Men känns dock som det är stor risk att mina klasser blir inställda även fast tävlingen går. Inte så många som brukar vara med i showmanship tyvärr:/ 
 
ELIN
 

Ghost town

Det är vad Qp tyckte att kvarsätt var idag, gömnde sig läskiga monster i varje buske;) Blev en skritt och joiing tur och i mellan åt jobbade han på riktigt okej. Har inte så höga krav med tanke på hur lite han har gått. Men att sprinag och älga med huvudet i luften är inte okej. Så focus idag var att få honom låg och avslappnad. 
 
Dock var qps focus på andra saker en matte, men på hemvägen började han focusera lite mer på matte än på vad som kanske kunde gömma sig i diket. Vi måste verkligen komma igpng nu inför tävlingen, för det första så har han ju gått och fått sig en riktg gubb mage på betet och sen är han stel som en pinne. Har lite att jobba med om man säger så.
 
Har en ganska tuff arbets vecka framför mig så det blir verkligen till att prioritera i veckan, så blir det inte mycket bloggning från min sida nästa vecka så vet ni varför. 
 
ELIN
 
Qp idag, han har fått lite skav av grimman så nu har han fått lulllull på grimman ;) 
 
 

On the road again

Nu har vi precis lastat och farit och nu bär det iväg mot Bräcke! 

Ready, steady, go!

Nu är hästen packad och allt är fixat inför imorgon, vi åker redan vid 5 för vi ska vara på tävlingen klockan 8 och det tar två timmar upp och vi vill inte stressa. Red Tintin ikväll och han kändes super, har varit lite stel och knacklig men idag red jag honom bara i lösgörande övningar och det kändes bra. Har inte tränat riktigt sedan Nationals så vi får se hur det går. 

Jag var Norrlandsmästare 2011 Youth så hoppas på att kunna försvara det iår med men det är många bra ekipage som är med så det kommer bli tufft. Ska hålla er uppdaterade med resultat under dagen, ni får hålla tummarna! 


/Moa

Regn, rymlingar och trött matte

Har varit fullt upp dom senaste dagarna känns det som. Har varit mycket på jobbet nu så har varit tvungen att rycka in lite mer så när man äntligen kommit hem på kvällarna har man varit så trött att man bara vill gå och sova. Så har inte blivit någon ridning. Sen har ju inte vädret varit till nån hjälp heller. Har verkligen öst ner regn dom senaste dagarna.. Vad är det här för sommar !? 
 
Idag hade Lilleman rymt från hagen. Verkar som om att dom andra två hade varit lite elak med hon för han ville inte gå in igen. Han är ju skada i bak kärran så kan ju hända att dom andra två busarna känner att han mår dåligt så dom mobbarn han. För den har varit super lugnt hela tiden annars, aja, nått lurt är det iaf. 
 
Dock hade han svullit upp i ena bakbenet så vi bestämde att alla hästarna skulle få sova inne i natt. vilker passade bra då det regnar en massa ute nu. Qp såg iaf nöjdare än nöjdast ut! 
 
Ska gå och sova nu och ladda inför mer Jobb i morgon. Förhoppningsvis hinner jag rida QP en snabbis på morgonen innan jag ska iväg. vi får se hur tiden räcker till. 
 
 
ELIN 
 
 
Hela gänget här om dagen 
 
 

Lite bilder


Jag och Tintin- Cattis och Rasmus

Prisutdelning och segercermoni Sr Hunter Under Saddle.
 

Mer bilder kommer när jag hinner för nu måste jag skynda mig som tusan till jobbet, ska även komma med filmer ikväll! 
 
 
 

blä för regn!

Hästarna fick komma in nu på morgonen då dom var lite små frysna. Har regnat hela natten på dom. Ska snart gå ut och släppa ut dom igen. Qp får vila idag, jag ska jobba snart och en ridtur i regnet kändes inte så lockande då . 
 
ELIN
 
 

Något du och din häst är stolt över som ni har gjort!

Våran showmanship som vi gjorde på våran första tävling. Han gick verkligen som en klocka lill grabben. Visste exakt vad han skulle göra och när. Sen att matte är bakom flötet ibland och gjorde ett litet misstag är ju en annan femma ;) 
 

Skritt tur i värmen !

Slängde på western sadeln och tog en liten tur längst vägen. Kändes att han var lite stel från gårdagens bravader. Men efter att ha kommit igång lite i kroppen så kändes han bra. och för ovanlighetens skull så hade vi fin väder, även fast åskan började mullra lite på hemvägen. 
 
Fattar inte hur mycket det kan åska här? Blixten slog till och med ner i ett hus i närheten för några dagar sedan så hela huset brann ner. Hur hemskt som helst. Inge vidare med åska.. Hoppas på att det ska dra iväg bort ifrån kvarsätt snart. För det verkar som om att det bara är här den är och spökar haha!
 
SKa strax åka ner till betet och kika vart dom har rymt och hämta lite saker. Ser ut som om dom får stanna hemma nu. Måste in till birsta och köpa lite fölmix och spån också. Sen får vi se vart dagen leder :)
 
ELIN
 
Bjuder på en bild från i vintras ! :)
 
 

På rymmen

Qp med vänner bestämde sig för att det inte ville sova ute i ännu ett oväder så dom tog en liten spring runda hem till stallet i går kväll. Hjärtat i halsgropen när man springer längst vägarna i ös regnet och blixtar som far överallt och man är livrädd att det ska komma em bil som inte hinner se dom. Men allt gick bra, inga skador. Bara ett gäng trött hästar i morse. 
 
Qp var i lite små chock när han kom hem. Trode att blixten slog ner i stallet några gånger för jäklar vad det small och strömmen gick stup i ett. Kan ju säga att vi fick tag i dom i rätt tid. Hann vara i stallet i 3 min kanske innan det vart ett helt helvete där ute. Usch och fy! 
 
SKa snart ut till stallet igen och ta en liten ridtur. Qp såg lite spänd ut i rumpan i morse när jag tog ut dom. Stod och halv sov när jag tog ut han på gången och skulle ta av BoTen, dörren var öppen och han stod lös, han hade inte äns en tanke på att gå ut, inte än gå fram till dörren och stå och kika ut som han brukar. Lite trött efter nattens bravader kanske. 
 
ELIN
 

Varför får ridning dig att må bra

Att vara med hästarna är som balsam för själen. Finns det nått bättre än att ta en härlig tur i kvällsolen själv och bara vara? Man bara släpper allt runt omkring och bara njuter av livet. 
 
Ridningen gör att man får bättre självförtoende bland annat. Hur bra känns det inte efter ett bra träningspass eller en bra tävlings start ? Att man lyckats göra nått bra tillsammans. Underbart!
 
Sen är dom ju världens bästa vänner som alltid finns där och ställer upp. 
 

åskväder

Började med att jag vaknade vid halv ett i panik. Visste inte vart jag var eller vad klockan var. Jag som aldrig sover längre än till halv 9 i vanliga fall. Men sov som en klubbad säl idag. Skönt att få igen lite sömn om man ska se det så iaf. 
 
Åkte direkt bort till Qp för att rida en sväng, efter 10 min på turen så började det mullra.. Så typiskt.. red på endå och etfer en stund kom regnet. men efter en stund gav jag upp och vända hemmåt. ÅSkan började komma lite för nära och med tanke på vilka åskoväder det varit dom senaste dagarna här så ville inte jag vara ute i det.
 
Travade sista biten hem bara för att komma i från ovädret. snacka om att jag hade en pigg liten häst ;) Kändes skönt att vara igång igen. Nu ska det bara hålla i sig ;) 
 
ELIN 
 
 
En av mina favvo bilder med Qp:)
 
 

Home at last

Jag är hemma igen med ett brons i fickan och några grymma ritter rikare. Helgen har varit över förväntat för oss alla och Tintin har presterat på topp. Resultatet är:
 
- Bronsmedalj Hunter under saddle Sr 
- 2x 1st Western Riding Open
- 2x 1st Hunter under saddle Youth
- 2x 3dje NSBA Open Trail

Och jag är hur nöjd som helst, hans westernriding var helt out standing. Det är den grenen som jag har haft mest problem med för att han trycker ut bogarna och har sig men den klassen gick han som ett ljus och lyssnade på minsta lilla vink. Det kommer bilder och filmer bara allt har laddat in på datorn, så håll ut! Klart man blir stolt!

 
Bronsmedalj och grejer! :D 

Anmäld

Hade turen att kunna byta bort min jobb lördag, Vilka toppen jobbarkompisar man har ibland! Så blir tävling för mig och Qp på KMet iaf. Blir två showmanship och en w.riding D som vi bara ska in och skola i. Får se hur jag gör med galoppen i den klassen. Måste känna hur han känns först. 
 
Idag var vi ut på en kort liten promenad och i morgon är planen att vi ska skrittta ut en sväng. Är ju ledig och allt så gäller att passa på. Ska bli skönt att komma igång, hoppas bara att min hosta inte blir värre när jag börjar anstränga mig igen bara. 
 
Hoppas på att allt ska flyta på nu fram till tävlingen. inga mer tapp skor och halta hästar och ingen mer förkylning för min del tack! ;) 
 
Känner att motevationen börjar gå åt rätt håll. Tror att både jag och Qp är laddade för att komma igång nu! 
 
ELIN
 
 
 

En nytagen bild och 5 punkter som beskriver din häst

 
ny och ny ;)
 
1. Gosig
2. egenvilja
3. gillar att lära sig nya saker och blir alltid nöjd över sig själv när han lyckas.
4. matvark
5. busig
 

Det här saknar jag

 
Behöver jag säga mer ?

Mina drömmar

Uppfyllde ju en av mina drömmar ganska nyligen då jag köpte Qp. Har enda sedan jag "på riktigt" började intressera mig för western ridning velat ha en quarter. Så när häst sökande började i höstas så var det bara quarter som gällde. Att det var en unghäst jag tillslut föll för var väll inte planen men endå ;)
 
En av mina största drömmar just nu är att komma iväg till USA och worldshow. SPara för fullt för att förhoppningsvis kunna komma iväg nästa år. Men det får vi se då, beror på hur livet ser ut då också. Men det är väll en av mina största drömmar just nu. 
 
Tycker att om man har en dröm så ska man se till att förverkliga det. Den kommer inte gå i uppfyllelse om man inte själv tar tag i det och gör nått!
 
Min tatto som jag kan snegla på så fort jag tvivlar på nått ;)
 
 

Träningsdags

Det var ju meningen att jag skulle skritta ut en sväng i morse. Men hostan gav mig ingen sömn i natt så hade inte riktigt orken i kroppen för att rida. Får se om det blir ikväll istället då. Nu blir det iaf jobb resten av dagen. 
 
Anmält mig till clinik för Fiffi också. Är den 26, dagen efter tävlingen så blir säkert kalas det. Jobbar på lördagen när tävlingen är så vi får se hur det går med det.. vill ju så gärna vara med :(
 
 
ELIN
 
 
Detta var inte i går ;) första cliniken vi var på för Håkan. Hänt en del sedan dess ;) 
 
 

Sista rycket

Nu är det sista växeln som läggs i, rider dubbla pass, tvättar, packar och handlar. Igår red jag ett pass på morgonen och han var pigg samt ofokuserad men andra passet gick han helt okej och jag fick en positiv känsla. Sedan åkte jag in till stan för att handla lite viktiga saker. Jag köpte bland annat ett par hunterbyxor, en superfin klädgarderob och en flaska glansspray. Så nu känns det som att handlingen är klar! Ikväll blir det att klippa honom i manen och på benen samt tvätta honom en gång till. Att en häst kan vara en sådan lortgris haha.


Mitt bästa häst minne

Har så många fina och bra häst minnen så det är nog svårt att välja. Kan faktiskt inte välja.. Har ju tusen miljoner minnen med Pony som jag har pratat om tusen gånger känns det som. 
 
Men kan ta ett som är väldigt nyligt häsminne och det var när Qp låg och vilade i hagen och jag kunde sätta mig brevid och han bara lägger huvudet i knät och sover. Hur mycket värmer inte det i hjärtat på en? 
 
7

Åska och regn

Blev världens oväder i går eftermiddag/kväll. Åskade och regnade som tusan! Men hästarna verkade ha klarat sig bra. Kan tänka mig att dom stod inne i vindskyddet under hela ovädret om jag känner dom här tre hästarna rätt ;) Var ett gäng hungrga hästar som kom i morse iaf, bra sugen på lite mat och mys! 
 
Blir ingen ridning idag heller. Känner mig inte riktigt kry än men ska på jobbet idag så vill inte reta upp min hosta i onödan.. Men i morgon ska jag väll förska skritta en sväng. Vi måste ju komma igång om vi ska kunna vara med på KMet den 25. Plus att Qps mage börjar bli lite väl rund nu hehehe.. 
 
ELIN
 
Tänk att det är lite mer än ett år sedan vi var på ride campen ? Saknar härliga gänget !! :D

Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Northern Showhorses

Vi är två westernsatsande flickor från Sundsvall. Moa Nyman & Elin Stjernstedt, vi båda har quarterhästar. Qalms Sierra Smooth & Pure Prime Chocolate. Vi satsar mest på gångartsgrenarna såsom pleasure, horsemanship, westernriding, trail och hunter under saddle. Nu satsar vi mot en bra tävlingssäsong 2012!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus